Itay Garmy

Volg Itay

“Vertrouwen in de politiek moet weer centraal komen te staan. Ook in Amsterdam. Door middel van toegankelijke democratie en een helder, positief verhaal, kunnen wij vertrouwen weer centraal stellen.”

Itay groeide op in Amstelveen en belandde, via wat omwegen, even verderop in Amsterdam. De roots van zijn familie reiken tot in Brazilië, Jemen, Israël en Duitsland. Zo’n mix van verschillende kleuren en identiteiten ziet hij terug in de stad. Itay zet zich in om de verschillende identiteiten en achtergronden die onze stad rijk is bij elkaar te brengen, te laten samenwerken en te vormen tot een prachtig mozaïek waarin iedere Amsterdammer tot diens recht komt.

Als 18-jarige vertrok Itay voor een jaar naar Israël om een leiderschapsprogramma te volgen. Bij terugkomst startte hij zijn studie PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics) aan de UvA en daarop volgde de Master Crisis and Security Management in Leiden. Niet lang na zijn afstuderen ging hij aan de slag bij Deloitte. Hier werkt hij als expert op het gebied van digitalisering, cyber security & duurzaamheid.

Itay zet zich al lange tijd in voor Volt. Zo was hij kandidaat Kamerlid, leidde hij de nationale campagne van 2021 en coördineerde de beleidsontwikkeling voor het thema Overheid en Democratie. Nu is hij raadslid voor Volt in de Amsterdamse gemeenteraad.

Itay vindt het belangrijk zich in te zetten voor het land en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. De politiek is een van de beste middelen daartoe: via de politiek kan je veel mensen bereiken en helpen.

Duurzaamheid en Circulaire economie | Financiën, Kunst en Diversiteit | Digitalisering | Veiligheid

Nieuws over Itay Garmy

Het team van Volt Amsterdam

We sturen regelmatig updates over wat de mensen van Volt Amsterdam doen, via onze nieuwsbrief. We nodigen je daar ook uit voor evenementen waar de Volters samenkomen.

Ontvang onze nieuwsbrief